• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Spray hidratant intensificator al bronzului ce protejează împotriva razelor UV și optimizează bronzul.
 +

Eficacitate

Obține strălucirea la care ai visat!
Spray hidratant intensificator al bronzului a cărui formulă combină factori de protecție solară ridicată cu activatori de melanină, într-un ambalaj inovator.

• Bronze Spray cu SPF 50 și pielea este ideal protejată grație sistemului patentat de filtre din tehnologia Mexoryl® SX si XL. Protecție fortifiată UVA garantată, chiar și împotriva UVB și UVA lungi.

• Un bronz vizibil mai rapid grație formulei fără autobronzant, cu activatori ai melaninei, pentru un proces de bronzare natural.

• Noul ambalaj inovator este foarte rezistent* la nisip și apă și prezintă un sistem de închidere on/off construit chiar în capac. Spray protecție solară cu SPF 50 ce poate fi utilizat în toate pozițiile, chiar și cu capacul in jos, făcându-l foarte practic în orice situație.

*IP57 certificat de Laboratorul Național Francez de Metrologie și Testare, după o testare a ermeticității, sub condiții extreme (furtună de nisip, tsunami, scufundări sub apă etc.)

Spray hidratant intensificator al bronzului FĂRĂ PARABENI, cu formulă hipoalergenică testată sub control dermatologic, pe pielea sensibilă. Non-comedogenic.

Bronze Spray SPF 50 pentru un bronz perfect pe termen lung și o piele hidratată, catifelată și protejată de arsurile solare și efectele nocive ale razelor UV.

Toleranţă

Spray hidratant intensificator al bronzului cu o textură lejeră ce poate fi aplicată foarte ușor, oferind o finisare catifelată și uscată, grație ambalajului inovator.

Plăcere

Aplicați spray-ul chiar înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și cu generozitate, în special dupa ce ați înotat, transpirat sau folosit prosopul pentru a vă bucura de un spray hidratant intensificator al bronzului exact atunci când aveți nevoie.

Sfaturile experților+

Sfaturi de la experți, video-uri și ritualuri de îngrijire personalizate.

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea IDEAL SOLEIL Spray hidratant intensificator al bronzului SPF 50+