• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Protejează pielea delicată a copiilor de razele UV şi minimizează riscul alergiilor.  +

Eficacitate

Pentru a lupta împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV şi pentru a proteja capitalul genetic al pielii copiilor, Laboratoarele Vichy au inclus în acest lapte de corp pentru copii un sistem de filtrare a radiațiilor UVA-UVB cu spectru larg, fotostabil, pe bază de Mexoryl®, asigurând protecție solară de calitate pentru copii.

Lapte hidratant pentru copii ce poate fi folosit și ca o cremă de față SPF50 pentru copii, FĂRĂ PARFUM, FĂRĂ PARABENI, FĂRĂ COLORANȚI, cu formulă hipoalergenică testată pentru compatibilitate cu pielea sensibilă, sub control dermatologic și pediatric.
Îmbogățit cu apă termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă.

Protejează pielea delicată a copiilor dumneavoastră de razele UV.

Toleranţă

Lapte hidratant pentru copii ce poate fi ultizat și ca o cremă de față SPF50 pentru copii cu textură catifelată și confortabilă ce asigură o pătrundere lentă în piele, pentru o protecţie de durată și rezistentă la apă, lucru care îl va încânta pe copilul dumneavoastră.

Plăcere

Aplicați laptele de corp pentru copii chiar înainte de expunerea la soare. Aplicați frecvent, în cantități generoase, precum și după ce copiii au intrat în contact cu apa.

Sfaturile experților+

Sfaturi de la experți, video-uri și ritualuri de îngrijire personalizate.

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea IDEAL SOLEIL Lapte hidratant pentru copii, SPF50, pentru față și pentru corp

V-ar placea și+