• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Emulsie anti-strălucire cu protecție solară ce protejează de acțiunea radiațiilor UV și are efect matifiant.  +

Eficacitate

Pentru a lupta împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, Laboratoarele Vichy au inclus, în această emulsie anti-strălucire cu protecție solară, un sistem de filtrare a radiațiilor UVA-UVB cu spectru larg, conceput pentru o rezistență crescută la radiațiile UVA cu lungime de undă lungă (trei sferturi din radiațiile UV), fotostabil, pe bază de Mexoryl®.
Pentru a proteja mai eficient capitalul genetic al pielii.
Pielea are un aspect mat, iar sănătatea acesteia este protejată.

Cremă de față matifiantă FĂRĂ PARABENI cu o formulă hipoalergenică testată pe piele sensibilă, sub control dermatologic. Non-comedogenic.
Imbogățită cu Apa Termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă.

Emulsie anti-strălucire cu protecție solară SPF 30 ce ajută ca pielea dumneavoastră să fie protejată de insolații și arsuri, precum și de îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea prelungită la soare.

Toleranţă

Loțiune de plajă SPF 30 cu o textură parfumată, cu efect matifiant, rezistență la apă ce face pielea să fie uscată și catifelată, fără efect de luciu nedorit.

Plăcere

Aplicați emulsia anti-strălucire chiar înainte de expunerea la soare. Aplicați din nou, frecvent, în cantități generoase, mai ales dupa ce ați înotat, dacă ați transpirat sau daca v-ați șters cu prosopul

Sfaturile experților+

Sfaturi de la experți, video-uri și ritualuri de îngrijire personalizate.

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea IDEAL SOLEIL Emulsie anti-strălucire, cu efect uscat, SPF30

V-ar placea și+