• research
 • Points de vente
 • newsletter
 • my skin

Skin life blog

Blogul pielii ideale

Descoperiti noile trucuri si sfaturi utile de la expertii Vichy.

Facebook

Iți place IDEAL SKIN BLOG?

Spune-le și prietenilor tăi despre IDEAL SKIN BLOG

Vino pe pagina noastrăFacebook

Topul celor 5 ingrediente active anti-rid: isi respecta promisiunile?

Ingredientele active anti-rid, precum retinolul, acidul hialuronic si vitamina C par sa detina secretul tineretii vesnice! Aceste ingrediente magice se regasesc intr-o intreaga gama de produse, de la creme anti-rid cu efect de lifting si de fermitate pana la produse de umplere a buzelor si tratament de netezire. Dar, daca suntem sinceri, toate aceste ingrediente active pot fi destul de confuze - asa ca l-am rugat pe expertul nostru Pascale Mora sa ne spuna secretele despre cele cinci principale.

Specialiștii noștri

Pascale MoraPascale MoraResponsabil de comunicări științifice pentru Vichy

  09/04/2014

  Masajul facial anti-imbatranire - un minut pe zi tine ridurile departe!

  Masarea fetei timp de doar un minut in fiecare zi contribuie la combaterea ridurilor verticale* inestetice - este suficient pentru a readuce zambetul pe fata oricarei persoane! Expertul nostru in masaj, Annic Lefol-Malosse, a conceput un program DIY amplu care produce rezultate demne de un tratament facial profesional. Pe locuri, fiti gata ... masati!

  Specialiștii noștri

  Annic Lefol-MalosseAnnic Lefol-MalosseDirector, Institutul Vichy

   09/04/2014

   Îmbătrânirea comportamentala, in detaliu

   Avand un ritm de viata atat de alert, femeile au tendinţa de a-şi expune pielea la diversi factori care ii vor afecta calitatea, cum ar fi lipsa somnului, o dietă dezechilibrată sau stres... Care sunt adevăraţii inamici ai calităţii pielii noastre şi ce putem face pentru a preveni efectele, fără a ne complica şi mai mult existenţa? Am efectuat un studiu detaliat împreună cu expertul nostru, Patricia Pineau.

   Specialiștii noștri

   Patricia PineauPatricia PineauDirectrice de la
   communication scientifique
   L'Oréal Recherche