• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Într-o singură noapte, oferiți-i pielii dumneavoastră beneficiile unei îngrijiri Spa cu crema de noapte Vichy. Hidratare de lungă durată pentru hrănirea tenului și eliminarea semnelor de oboseală cu noua cremă de noapte cu acid hialuronic.  +

Eficacitate

Cremă de noapte cu acid hialuronic și Apă Termală Mineralizantă Vichy. Apa Termală Mineralizantă Vichy este bogată în 15 minerale benefice, utilizată în tratamentele efectuate în Centrul Vichy Spa și este asociată Acidului Hialuronic, pentru a regenera pielea pe timpul nopții, perioada cea mai potrivită pentru hrănirea ei.

Cremă hidratantă de noapte cu formulă parfumată hipoalergenică. Testată sub control dermatologic. Fără parabeni.

La trezire, pielea pare transformată, mai suplă și mai catifelată la atingere. Trasăturile feței sunt mai odihnite, tenul este reîmprospătat. Senzație de hidratare și confort de lungă durată.

Toleranţă

Textura de gel-crema proaspat, lejera si totodata onctuoasa, ce confera pielii un aspect catifelat.

Plăcere

Aplicati in fiecare seara in strat subtire pe fata si pe gat. Poate fi utilizat si ca masca de noapte, de 1-2 ori pe saptamana. A se evita conturul ochilor.

RUTINA DUMNEAVOASTRĂ+

O rutină de îngrijire potrivită este la fel de importantă ca o îngrijire adaptată nevoilor pielii dumneavoastră

  • 01CurățareEliminați toate impuritățile de peste zi de la suprafața pielii: poluare, celule moarte, sebum, etc.
  • 02transformareAccelerați dinamica pielii dvs pentru o transformare vizibilă și durabilă.
  • 03ÎngrijireOferiți pielii dvs toate elementele de care are nevoie (apă, lipide) și va deveni mai frumoasă în fiecare zi.

Cu Florence Benech
Farmacist
Director al Laboratoarelor Vichy -
Cosmetică Activă

Diagnosticul pielii ideale

Supuneți Vichy la testul pielii ideale. Realizați diagnosticul pielii dvs și descoperți sfaturile și rutina adaptate nevoilor dvs.

Start diagnostic

Farmacia mea

Diagnosticare în farmacie

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea AQUALIA THERMAL AQUALIA THERMAL SPA DE NOAPTE Gel-cremă hrănitor cu efect anti-oboseală