• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
FOND DE TEN CORECTOR, ACOPERIRE 16H

Cel mai vândut produs

DERMABLEND

FOND DE TEN CORECTOR, ACOPERIRE 16H

Fond de ten - Fond de ten corector

Exprimați-vă părerea

Discuții +

Toate părerile despre DERMABLEND FOND DE TEN CORECTOR, ACOPERIRE 16H.

rating : 5/5

“Fondul de ten preferat .Mai multe despre parerea mea puteti citi aici: https://nnoemisz.wordpress.com/2017/04/20/vichy-dermablend/”

rating : 5/5

“Un fond de ten care acopera perfect”

rating : 5/5

“Am folosit acest fon de ten , nude, in urma inscrierii in campania de testare. Am fost deosebit de placut impresionata de rezultatele obtinute. Tenul meu are ca probleme : usoare pete pigmentare pe lateralele fetei, riduri fine, aspect usor tern. Dupa aplicare, am vazut diferenta : tenul meu arata mai proaspat, mai luminos, mai uniform si .. mai tanar. Sigur mi-l voi cumpara in viitorul apropiat. Vichy <3”

rating : 5/5

“Dermablend Fluid este un fond de ten extraordinar de bun . Sunt foarte mulțumită de el, problemele mele au apărut in sarcina am rămas cu pete inestetice pe fata, Dermablend nu numai ca acoperă foarte bine, nu încarcă tenul si rezista foarte bine, având un aspect natural. Mulțumesc Vichy pentru minunatele voastre produse cosmetice . Sunteți nr 1.”

rating : 5/5

“Un fond de ten care mi se potriveste,are o acoperire buna,ascunde imperfectiunile (e perfect pentru cearcane) ,nu are efect de "masca" ,tenul e mai radiant .A rezistat cu brio 12 ore ,mai mult nu l-am testat dar psp ca isi face treaba pana la capat .Ma bucur ca am descoperit un fond de ten care mi se potriveste ,nu 100% fiindca portiunile uscate inca imi mai fac probleme dar sunt multumita momentan”

rating : 5/5

“Un produs minunat! Cel mai bun de pe piață! Cu o acoperire excelentă, adio imperfecțiuni, fără efect de mască și factor de protecție! Eu mă declar dependentă de el!!”

rating : 4/5

“Un produs bun.Eu l-am incercat pe cel indicat pt.toate tipurile de ten.Am un ten uscat si sensibil .Exista si pt.tenul gras.Nu mi-a iritat tenul,se intinde bine pe ten.Singurul minus ar fi ca nu are SPF,dar asta se poate rezolva cand ne aplicam noi o crema cu un SPF.In concluzie :un produs care merita achizitionat.Are si un pret destul de bun pt.niste dermatocosmetice de calitate.”

Exprimați-vă părerea