• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Cremă pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumusețare hidratare 24h

Cel mai vândut produs

NORMADERM

Cremă pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumusețare hidratare 24h

- îngrijire specifică

Exprimați-vă părerea

Discuții +

Toate părerile despre NORMADERM Cremă pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumusețare hidratare 24h.

rating : 5/5

“Cea mai buna crema care m-a ajutat sa scap de acnee in cel mai scurt timp. Rezultatul a fost wow. Am folosit si altele ale brandurilor renumite insa fara rezultat. Si acum tenul meu arata minunat datorita Vichy Normaderm.”

rating : 5/5

“Normaderm este un produs extraordinar , foarte repede am scăpat de coșuri si alte imperfecțiuni . Sunt foarte mulțumită , Vichy îți mulțumesc pentru tot sunteți nr 1 .”

rating : 5/5

“Un produs perfect!Il am de 5 zile si pot spune ca semnele aproape au disparut,cosurile sunt inexistente,iar porii diminuati!Multumesc,Vichy pentru acest miracol!”

rating : 5/5

“Extraordinar de bun!Il folosesc de doar 3 zile si deja observ rezultate!Petele au disparut ca prin minune,porii s-au diminuat,tenul este hidratat,iar acneea disparuta!Multumesc ,Vichy pentru acest miracol!”

rating : 5/5

“Este cel mai potrivit tratament pentru tenul cu probleme. Dupa primele doua saptamani de la utilizare se pot observa imbunatatirile: pielea capata un aspect uniform, porii sunt diminuati, acneea si excesul de sebuum sunt tinute sub control. In plus, reprezinta o baza excelenta pentru machiaj.”

Exprimați-vă părerea