• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului

IDEALIA

Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului

Îngrijire zi - Îngrijire pentru tenul mixt spre gras

Exprimați-vă părerea

Exprimați-vă părerea

Părerea dumneavoastră despre IDEALIA Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului

Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului
Salvează acest produs

Discuții +

Toate părerile despre IDEALIA Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului.

rating : 5/5

“Este o crema-gel foarte buna,ideala pentru tenul mixt. Iti lasa tenul hidratat,luminos si fin.”

rating : 5/5

“Este un serum care imi hidrateaza, diminueaza porii si ilumineaza tenul, inca de la prima aplicare. Este potrivit pentru tenul meu mixt, nu incarca tenul. Are un miros placut si nu este comedogenic. #JustGlow””

rating : 5/5

“IDEALIA CREMĂ-GEL CU EFECT DE NETEZIRE ȘI ILUMINARE A TENULUI este crema pe care de mult o cautam, este ideala imi lasa tenul catifelat si luminos,merita sa fie folosit de orice persoana care doreste sa arate perfect. #JustGlow ”

rating : 4/5

“#JustGlow. It was love at first sight. Este o crema ideala pentru tenul meu mixt. Intra imediat in piele, lasand-o catifelata; este o crema buna si ca baza de machiaj.”

rating : 5/5

“E un produs foarte potrivit in perioada verii pentru tenul mixt, gras si sensibil. Este usor iluminator si uniformieaza, fiind foarte potrivit tenurilor foarte deschise (tipul I si II de piele).”

rating : 5/5

“Cu crema Idealia, tenul meu este mai fin si mai luminos. Intr-adevar ideal-ia!”

rating : 5/5

“#JustGlow. Astazi am incercat mostrele cu crema Vichy Idealia si deja se vad efectele...Wow, tenul meu este mai luminos.”

rating : 5/5

“Această cremă se potrivește perfect tenului meu: hidratează fără a îngrășa și diminuează vizibil imperfecțiunile pielii! Mulțumesc, Vichy!”

rating : 5/5

“Am asteptat o perioada de timp sa-i vad efectele, dar sincer acestea nu s-au lasat prea mult asteptate. Aceasta crema IDEALIA parca a fost creata special pentru tenul meu tern, mixt si pe deasupra si cuperozic. Cred ca numele i se potriveste de minune fiind o crema ideala.”

rating : 5/5

“Inca de la prima utilizare pielea mea a devenit mai fina, porii mai putin vizibili si sebumul nu s-a grabit sa apara asa cum facea pana atunci. Am fost extrem de multumita de rezultate si cu siguranta voi investi niste banuti cat de curand in aceasta crema!
#JustGlow”

Exprimați-vă părerea