• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului

IDÉALIA

Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului

Îngrijire zi - Îngrijire pentru tenul mixt spre gras

Exprimați-vă părerea

Discuții +

Toate părerile despre IDÉALIA Cremă-gel cu efect de netezire și iluminare a tenului.

rating : 5/5

“Sunt foarte multumita de aceasta crema-gel ! Nu ingrasa tenul, e o foarte buna baza pentru machiaj, iar in timp tenul arata mai luminos si mai curat ! Daca ar fi avut si factor de protectie ar fi fost si mai bine, dar oricum e un produs super !”

rating : 5/5

“Un produs excelent, ca si restul produselor distribuite de voi.Sunteti minunati si faceti multe femei sa zambeasca zi de zi!”

rating : 5/5

“Este o crema-gel foarte buna,ideala pentru tenul mixt. Iti lasa tenul hidratat,luminos si fin.”

rating : 5/5

“Este un serum care imi hidrateaza, diminueaza porii si ilumineaza tenul, inca de la prima aplicare. Este potrivit pentru tenul meu mixt, nu incarca tenul. Are un miros placut si nu este comedogenic. #JustGlow””

rating : 5/5

“IDEALIA CREMĂ-GEL CU EFECT DE NETEZIRE ȘI ILUMINARE A TENULUI este crema pe care de mult o cautam, este ideala imi lasa tenul catifelat si luminos,merita sa fie folosit de orice persoana care doreste sa arate perfect. #JustGlow ”

rating : 4/5

“#JustGlow. It was love at first sight. Este o crema ideala pentru tenul meu mixt. Intra imediat in piele, lasand-o catifelata; este o crema buna si ca baza de machiaj.”

rating : 5/5

“E un produs foarte potrivit in perioada verii pentru tenul mixt, gras si sensibil. Este usor iluminator si uniformieaza, fiind foarte potrivit tenurilor foarte deschise (tipul I si II de piele).”

rating : 5/5

“Cu crema Idealia, tenul meu este mai fin si mai luminos. Intr-adevar ideal-ia!”

rating : 5/5

“#JustGlow. Astazi am incercat mostrele cu crema Vichy Idealia si deja se vad efectele...Wow, tenul meu este mai luminos.”

rating : 5/5

“Această cremă se potrivește perfect tenului meu: hidratează fără a îngrășa și diminuează vizibil imperfecțiunile pielii! Mulțumesc, Vichy!”

Exprimați-vă părerea