• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei
AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei
AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei

Nou

DERCOS

AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei

Tratament - Tratamente împotriva căderii părului

Exprimați-vă părerea

Discuții +

Toate părerile despre DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament împotriva căderii părului pentru femei.

rating : 5/5

“Am folosit timp de 6 saptamani acest tratament, si sunt multumita 100 % de el! Imi cad foarte putine fire de par, iar podoaba mea capilara e plina de vitalitate si stralucire!”

rating : 5/5

“Dupa a 6-a saptamana de tratament, pot spune ca rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Parul este evident mai fortifiat si are un aspect sanatos. Sper ca efectul sa fie de durata. Multumesc Vichy”

rating : 5/5

“Timp de 6 saptamani am folosit tratamentul impotriva caderii parului DERCOS AMINEXIL CLINICAL 5 si pot sa spun ca sunt foarte multumita de rezultat. Parul imi cade foarte putin fata de inainte de a incepe tratamentul, firele nu se mai rup si parul pare mai rezistent si ce este la fel de important, nu ingrasa parul. Recomand cu incredere acest produs si sper sa aveti aceleasi rezultate ca si mine.”

rating : 5/5

“Mi-am dorit mult sa testez acest tratament, Am citit doar lucruri pozitive despre el. In curand sper sa il folosesc si voi reveni cu parerea mea concreta. Sunt convinsa ca e perfect, ca toate produsele Vichy.”

rating : 5/5

“Acest produs a fost foarte eficient. Il voi folosi si pe viitor in cure de cate 2-3 luni. Odata cu venirea primaverii parul imi cadea foarte rau, iar aceste fiole-minune au stopat pur si simplu caderea parului. Recomand!”

rating : 5/5

“Dupa 6 saptamani de tratament parul imi cade f putin, cum cred ca ar trebui de fapt.Imi place ca este mult mai rezistent.”

rating : 5/5

“Au trecut 6 saptamani de cand folosesc acest produs.Sunt pe deplin multumita deoarece am observat ca parul nu mai cade ca inainte, are volum si elasticitate. Recomand acest tratament si sper sa aveti aceleasi rezultate ca si mine.Este usor de folosit si miroase frumos.”

rating : 5/5

“Am folosit aceste fiole plina de speranta ca imi va stopa cat de cat caderea parului. Speranta mea a fost cu mult depasita si acum dupa 4 saptamani de tratament pot spune ca sunt magice. Au facut mai mult decat sa stopeze caderea parului, parul meu fiind acum mai viguros si mai stralucitor. Dupa primele doua saptamani de tratament colegele male au inceput sa ma intrebe ce produs folosesc iar acum pot spune sincer ca ma mandresc cu parul meu.”

rating : 5/5

“Dupa trei saptamani de utilizare, caderea parului s-a oprit si parul pare mai fortificat. Produsul se aplica usor, are miros placut si lasa o senzatie placuta, racoroasa, la nivelul scalpului. Eu l-am aplicat seara, iar peste noapte parul a devenit usor "cartonat" astfel ca a doua zi mi l-am putut aranja fara a avea nevoie de alte produse de fixare.”

rating : 4/5

“Am inceput sa folosesc acest produs dupa o perioada stresanta care a avut ca rezultat caderea parului. Dupa trei saptamani de tratament, caderea parului s-a redus, firul de par s-a intarit, are mai mult volum si e mai usor de aranjat. Il recomand membrilor familiei si prietenilor.”

Exprimați-vă părerea