• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Skin life blog

Machiaj

Sfaturi de machiaj pentru o strălucire naturală, sănătoasă — chiar şi în timpul iernii!

Cu

FredYona TGArtiste
maquillage

Pielea dvs. este umbrită de tenul perfect şi radios al fotomodelelor şi al celebrităţilor? Ei bine, nicio grijă. Make-up artistul profesionist Yoana TG a acceptat să ne dezvăluie secretele ei pentru a avea aceeaşi strălucire trandafirie, chiar şi în această vreme rece de iarnă!

Pentru un ten perfect şi radios

Vremea de iarnă poate face ravagii asupra pielii dvs., tulburându-vă şi obosindu-vă tenul. Primul pas pentru o piele mai radioasă constă în pregătirea unei baze de machiaj. După curăţarea feţei, lăsaţi crema de zi să pătrundă în piele timp câteva secunde şi pompaţi puţin fond de ten iluminator. Cum trebuie aplicat? Aplicaţi fondul de ten iluminator începând cu nasul, apoi aplicaţi-l pe obraji, bărbie şi frunte, în această ordine. Finalizaţi acest pas prin adăugarea unui strop de anticearcăn pe zonele întunecate de sub ochi. Aceasta este baza pentru tenul perfect cu aspect natural prezentat de Yona TG. Acum, pentru partea de distracţie – puteţi să experimentaţi cu diferite tonuri şi nuanţe care se potrivesc culorii pielii dvs. pentru a obţine o strălucire radioasă şi sănătoasă la care aţi visat întotdeauna.

Un strop de soare în mijlocul iernii!

Ce părere aveţi despre pudra bronzantă? „Alegeţi un autobronzant ultrafin cu tonuri de roz pe care îl puteţi aplica cu ajutorul unei pensule de machiaj prin trasarea cifrei trei. Începeţi de la tâmple şi treceţi pensula pe frunte şi apoi înapoi în jos sub obraz pentru un efect de volum şi încheiaţi sub bărbie“, spune Yona TG. Dar cum obţineţi un aspect natural? „Prin utilizarea cantităţii corespunzătoare de produs - doar atât cât este necesar - şi prin evitarea aplicării produsului de două ori pe aceeaşi zonă. Încheiaţi cu un rimel frumos, iar pe centrul pleoapei adăugaţi o „picătură“, cum o numesc eu, cu un strop de pudră pe care îl puteţi încorpora rapid pentru o strălucire aparte a ochilor.“    Suntem aproape gata, un ultim pas. „Pentru un aspect natural,săriţi peste conturul de buze şi utilizaţi un ruj de buze roz-maroniu natural cu un finisaj semi-mat care nu se usucă. Aplicaţi-l o dată, ajustaţi marginile şi utilizaţi degetul pentru a întinde produsul şi pentru a estompa culoarea.“ Şi am terminat. Bucuraţi-vă de o nouă strălucire sănătoasă - garantat!