• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Skin life blog

Îngrijirea părului

Părul la masculin:
cum să arăți bine când părul începe să se rărească?

Cu

FredFredCoafor stilist
Blogger

Bărbaţii consideră că părul lor este ca o coroană, cheia şarmului lor.  Şi nu există niciun motiv pentru care căderea părului ar trebui să schimbe acest lucru.  O coafură uşor de realizat vă poate oferi un look la fel de seducător ca şi părul cel mai bogat. Hair stylist-ul şi blogger-ul Fred Birault ne oferă câteva sfaturi.

Acceptă faptele

Orice ai face, evită tentaţia de a pieptăna părul în faţă, acel look mult prea familiar pe care unii bărbaţi îl folosesc în încercarea de a ascunde căderea părului prin pieptănarea câtorva şuviţe deasupra  zonei afectate de calviţie.  Acest lucru nu păcăleşte pe nimeni şi poate fi extrem de jenant într-o zi cu vânt!

Alegeţi cu grijă stilul

Nu folosi o tunsoare prea scurtă, deoarece acest lucru poate accentua impresia că părul tău se rarefiază. Părul de pe tâmple trebuie tuns foarte scurt – „Dacă îl laşi prea dens, atragi atenţia la părul care lipseşte din vârful capului,” explică Fred.

Foloseşte produse delicate

Alege şampoane delicate potrivite pentru utilizare frecventă şi care nu îţi vor irita scalpul. Şi încearcă treptat să îţi speli părul mai rar pentru a evita cercul vicios al producţiei de sebum.

Adoptă un look răvăşit

Nu încerca să menţii tot părul la locul lui. Dacă ai stilul potrivit, părul tău se va aşeza în mod natural. Evită spumele şi gelurile lipicioase de păr care îţi aplatizează părul – doar dacă nu vrei cumva să adopţi stilul personajelor din „Mad Men!” râde Fred.   Renunță la gelurile care lasă reziduuri şi vă usucă părul; Fred preferă să folosească un spray cu apă de mare pentru aranjarea părului.  Apa sărată adaugă textură şi vă defineşte stilul într-un mod mai delicat.   O barbă poate fi o idee bună, dacă se potriveşte feţei dvs, dar nu o lăsaţi să crească prea mult – asiguraţi-vă că păstraţi un echilibru între partea superioară şi cea inferioară. O barbă de patru zile (nu mai mult) adaugă definire feţei dvs.

Un truc care chiar funcţionează

O armă secretă pentru cei al căror păr se rărește în vârful capului (acel look de „călugăr”) este vopsirea scalpului cu pudră de keratină sau cu şampon uscat colorat. Rezultatele sunt uimitoare. Părul dvs îşi va dubla volumul în mod incredibil!

Şi în cele din urmă...

Visaţi să aveţi bucle seducătoare? Iarba este întotdeauna mai verde la vecinu’, după cum se spune... Fred înţelege: uitaţi-vă pe blogul lui ca să vedeţi din surse directe o izbucnire a unor isterici ai părului! http://cutbyfred.com/2012/06/29/fred-en-a-ras-le-bol/ - more-4129n

Recomandarile Vichy