• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Skin life blog

Anti-rid

Masajul facial anti-imbatranire
un minut pe zi tine ridurile departe!

Cu

Annic Lefol-MalosseAnnic Lefol-MalosseDirector, Institutul Vichy

Masarea fetei timp de doar un minut in fiecare zi contribuie la combaterea ridurilor verticale* inestetice - este suficient pentru a readuce zambetul pe fata oricarei persoane! Expertul nostru in masaj, Annic Lefol-Malosse, a conceput un program DIY amplu care produce rezultate demne de un tratament facial profesional. Pe locuri, fiti gata ... masati!

Alegeti un tratament anti-rid specific

V-ati saturat de ridurile acelea verticale enervante care va fac sa aratati nefericita, obosita, dezolata - si chiar mai rau, cu cativa ani mai batrana decat sunteti in realitate? Fata dumneavoastra devine terna si isi pierde stralucirea? Ridurile incep sa devina mai adanci si mai vizibile, in ciuda eforturilor depuse? 

Primul pas consta in alegerea unui tratament cu ingrediente anti-rid** eficiente potrivite pentru nevoile specifice ale pielii dumneavoastra. Incercati sa alegeti un produs la tub, deoarece va fi mai usor de aplicat direct pe riduri. Aplicati produsul in fiecare zi, dimineata sau seara, respectand ghidul nostru pas cu pas. O idee buna ar fi s-ll tipariti pentru a-l avea la indemana. Cu toate ca suntem siguri ca in scurt timp il veti sti pe de rost ...

1. Aplicati produsul direct pe ridurile verticale

Utilizand capatul de dozare, aplicati produsul direct pe ridurile verticale (de la ridurile dintre sprancene spre ridurile nasogiene, apoi sub colturile buzelor).

2. Prindeti si inaintati de-a lungul ridurilor nasogiene

Prindeti un pliu al pielii intre partea carnoasa a primelor trei degete si a doua articulatie a degetului mare. Inaintati spre ridurile nasogiene, apoi tineti cele trei degete stranse si lasati-le sa alunece spre tampla. Repetati miscarea de la mijlocul ridurilor nasogiene (din coltul buzei) spre exterior, spre urechi. Repetati de 3 ori pentru fiecare parte.

3. Prindeti si inaintati de-a lungul fruntii pentru a aborda ridurile dintre sprancene

Utilizati miscari repetate de prindere pentru a inainta din partea superioara a nasului spre centrul fruntii, apoi treceti degetele spre exterior spre tample pentru un efect de fermitate. Utilizati aceeasi miscare pe partea cealalta a fruntii. Repetati miscarile de 3 ori pentru fiecare parte.

4. Mariti conturul buzelor pentru a evita ridurile din coltul gurii

Utilizati partea carnoasa a degetului aratator si degetul mare pentru a efectua miscari mici de prindere in unghiurile corecte pentru riduri pe marginea buzei superioare. Repetati miscarea de mai multe ori de-a lungul buzei superioare.

5. Finalizati cu o miscare ascendenta de netezire pe toata fata

Finalizati masajul cu o miscare ascendenta de netezire pe toata fata si pe gat, de la interior spre exterior.