• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Forța Apei Termale Mineralizante, născute în vulcanii francezi, pentru o piele mai puternică.

Apa Termală Mineralizantă Vichy

Forța Apei Termale Mineralizante Vichy, pentru o piele mai puternică.

Apa Termală Mineralizantă Vichy izvorăște din inima regiunii vulcanice franceze Auvergne. După o călătorie milenară la adâncimi de până la 4000 de metri, Apa Termală Mineralizantă Vichy se încarcă cu 15 minerale rare pentru o piele mai puternică..

Apa Termală Mineralizantă Vichy este ingredientul activ principal aflat la baza tuturor produselor Vichy de îngrijire a pielii.

Descoperiți călătoria Apei Termale Mineralizante Vichy

Origini

Un pionier în domeniul dermatocosmetic

Doctorul Haller a descoperit beneficiile Apei Termale Mineralizante atunci când a devenit Directorul Institutului Termal Vichy, la începutul secolului 20. El a fost primul care a folosit proprietățile terapeutice rare ale acestei ape pentru crearea produselor cosmetice, și, astfel, a creat brandul Vichy.

El a fost, de asemenea, un vizionar: datorită pregătirii sale medicale, a creat noi ritualuri de îngrijire a pielii, diferențiate pentru fiecare tip de piele, a lansat primul Serum în farmacii și a conceput ghiduri de consiliere a femeilor in materie de frumusete.

Institutul Vichy

Institutul Vichy
Pentru o piele mai puternică

Un ritual pentru o piele regenerata

La Institutul Vichy, aflat chiar lângă izvoarele Vichy, in Franța, apa termală mineralizantă este folosită, prin intermediul protocoalelor de tratament dezvoltate și validate de către experți, pentru a fortifica, regenera și reechilibra pH-ul pielii și pentru a o ajuta să devină mai puternică.

Fiecare ritual, bazat pe un Diagnostic Personalizat al Pielii, ia în considerare starea pielii dumneavoastră în funcție de stilul de viață și o transformă pas cu pas. Efectele sunt vizibile încă de la primul tratament.

Tratamentul dumneavoastră personalizat: ritualul de transformare a pielii.

Dermo-expertul Vichy vă oferă un program personalizat de îngrijre a pielii, ce are la bază Apa Termală Mineralizantă Vichy. Programul include un ritual de îngrijire a pielii, tehnici de automasaj și sfaturi nutriționale.

Noi vă ghidăm prin tot acest proces, iar dumneavoastră veți fi ascultate si consiliate. Totul este gândit pentru a vă oferi suport și a vă ajuta să vă bucurați pe deplin de acest moment special de relaxare si regenerare și să apreciați această experiență chiar și după ce șederea dumneavoastră a luat sfârșit.

Descoperiți mai multe

Diagnosticul pielii dumneavoastră

Rețeta frumuseții

Creați și vizualizați portretul tenului dumneavoastră ideal, selectând caracteristici pe care ați dori să le îmbunătățiți și evaluând impactul condițiilor de viață asupra aspectului pielii dumneavoastra.

Descoperiți ritualul de îngrijire adaptată tenului, sfaturi de nutriție și nu numai.

Descoperiți