• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Cremă antirid pentru ten cu probleme dedicat femeilor în jurul vârstei de 30 de ani. Tratează imperfecţiunile cutanate şi ridurile dintr-un singur gest.  +

Eficacitate

În jurul vârstei de 30 de ani, tenul gras şi/sau cu imperfecţiuni poate să întâmpine o problemă dublă. Imperfecţiunile, luciul, roşeaţa şi porii dilataţi sunt încă prezenţi şi, în plus, se instalează primele riduri. Astfel, este necesară utilizarea unei creme antirid pentru ten cu probleme specifică pentru tratarea imperfecţiunilor, dar şi a ridurilor.
Descoperiţi, în crema antirid fără parabeni puterea LHA şi a elementelor active de peeling dermatologic, în combinație cu vitamina C cu efect antird, pentru o dublă eficacitate. Imperfecţiunile sunt atenuate, ridurile sunt întinse. Tenul dumneavoastră este vizibil mai sănătos.

Cremă antirid pentru femeile de peste 30 de ani cu Apă Termală Mineralizantă Vichy, non-comedogenică şi FĂRĂ PARABENI cu o formulă hipoalergenică. Este potrivită chiar şi pentru pielea sensibilă. Testată 100% pe piele sensibilă.

După 7 zile,
- imperfecţiuni reduse: 73% dintre femei
- riduri atenuate: 95% femei*

*autoevaluare, 42 de femei

Toleranţă

Texturile cremelor cu efect antirid sunt adesea prea onctuoase, prea dense pentru tenul mixt cu tendinţă grasă. De aceea, Vichy a creat o textură proaspătă, non-grasă și non-lipicioasă pentru crema antirid pentru ten cu probleme, pentru a hidrata şi a transforma tenul cu imperfecțiuni zi după zi.

Plăcere

Aplicaţi crema antirid pentru ten cu probleme în fiecare zi, dimineaţa şi/sau seara, pe pielea curată şi uscată, evitând conturul ochilor.

RUTINA DUMNEAVOASTRĂ+

O rutină de îngrijire potrivită este la fel de importantă ca o îngrijire adaptată nevoilor pielii dumneavoastră

  • 01CurățareEliminați toate impuritățile de peste zi de la suprafața pielii: poluare, celule moarte, sebum, etc.
  • 02transformareAccelerați dinamica pielii dvs pentru o transformare vizibilă și durabilă.
  • 03ÎngrijireOferiți pielii dvs toate elementele de care are nevoie (apă, lipide) și va deveni mai frumoasă în fiecare zi.

Cu Florence Benech
Farmacist
Director al Laboratoarelor Vichy -
Cosmetică Activă

Diagnosticul pielii ideale

Supuneți Vichy la testul pielii ideale. Realizați diagnosticul pielii dvs și descoperți sfaturile și rutina adaptate nevoilor dvs.

Start diagnostic

Farmacia mea

Diagnosticare în farmacie

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea NORMADERM Cremă antirid pentru tenul cu probleme

V-ar placea și+