• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Idéalia Skin Sleep

O piele odihnita chiar si in cazul unui somn insuficient.

Essayez le nouveau idéalia skinsleep

Recevoir un échantillon !

Votre date de naissance*

*Campuri obligatorii

Va multumim!votre demande d’échantillon a bien été prise en compte

PERSONALIZATI VIDEO-UL PENTRU O PRIETENA

*Campuri obligatorii

*Campuri obligatorii

Va multumim!Video-ul a fost trimis.
Va multumim!

Efect de piele plină, trăsături odihnite, aspect proapăt dimineaţa, la trezire. Chiar şi în cazul unei calităţi scăzute a somnului. Acum poți obține o îngrijire a tenului acasă de calitate cu o cremă de noapte de care te vei îndrăgosti!  +

Eficacitate

Vichy a indentificat un complex de ingrediente active care acţionează asupra ciclurilor nocturne de reparare a calităţii pielii: VITAMINA B3 + ULEIURI REPARATOARE (restaurarea barierei cutanate), LHA (eliminarea celulelor moarte), ACID GLICIRIZIC +  ACID HIALURONIC (regenerare celulară), CAFEINĂ (stimularea microcirculaţiei).

Pentru toate tipurile de piele, chiar şi cea sensibilă. Formulă hipoalegenică, fără parabeni, testat sub control dermatologic pe piele sensibilă. Cu Apă Termală Vichy, calmantă, regenerantă sau fortifiantă.

Eficacitatea sa este dovedită clinic pe femei care dorm insuficient sau au o calitate scăzută a somnului: la trezire, pielea este vizibil revitalizată, odihnită, proaspătă şi luminoasă, ca după un somn bun. Este crema de noapte ideală pentru corecta îngrijire a tenului acasă.

Toleranţă

Textura de gel-balsam, proaspătă şi învăluitoare, pentru o experienţă senzorială. Parfumul său este inspirat din notele relaxante ale ceaiului verde şi ale iasomiei.

Plăcere

Aplicaţi gel-balsamul reparator de noapte  pe întreaga faţă, seara, înainte de culcare. Pentru relaxarea feței, utilizaţi tehnici de masaj în timpul aplicării.

rating : 5/5

“O folosesc cu incredere!”

rating : 5/5

“Am folosit mostra acestei creme de două ori. Îmi place foarte mult textura și mirosul. Se absoarbe foarte repede în piele și tenul se bucură de un somn liniștit. Dimineața m-am trezit cu un ten luminos, pielea mea a fost netedă și a avut un aspect mat, sănătos și odihnit! 10 ”

Vedeţi toate părerile

Sfaturile experților+

Sfaturi de la experți, video-uri și ritualuri de îngrijire personalizate.

RUTINA DUMNEAVOASTRĂ+

O rutină de îngrijire potrivită este la fel de importantă ca o îngrijire adaptată nevoilor pielii dumneavoastră

  • 01CurățareEliminați toate impuritățile de peste zi de la suprafața pielii: poluare, celule moarte, sebum, etc.
  • 02transformareAccelerați dinamica pielii dvs pentru o transformare vizibilă și durabilă.
  • 03ÎngrijireOferiți pielii dvs toate elementele de care are nevoie (apă, lipide) și va deveni mai frumoasă în fiecare zi.

Cu Florence Benech
Farmacist
Director al Laboratoarelor Vichy -
Cosmetică Activă

Diagnosticul pielii ideale

Supuneți Vichy la testul pielii ideale. Realizați diagnosticul pielii dvs și descoperți sfaturile și rutina adaptate nevoilor dvs.

Start diagnostic

Farmacia mea

Diagnosticare în farmacie

Discuții +

Toate părerile despre IDÉALIA SKIN SLEEP.

rating : 5/5

“O folosesc cu incredere!”

rating : 5/5

“Am folosit mostra acestei creme de două ori. Îmi place foarte mult textura și mirosul. Se absoarbe foarte repede în piele și tenul se bucură de un somn liniștit. Dimineața m-am trezit cu un ten luminos, pielea mea a fost netedă și a avut un aspect mat, sănătos și odihnit! 10 ”

rating : 5/5

“O crema minunata cu un parfum placut!”

rating : 3/5

“Am primit mostrele vichy printre care si mostra cu aceasta crema. Din pacate eu in afara de o piele catifelată dimineata si de mirosul frumos al cremei nu am observat îmbunătățiri in ceea ce privește efectul unui tenul odihnit sau ameliorări ale cearcănelor ! Am folosit doar mostra ce mi -a ajuns aprox 5 nopți dar nu am sesizat nimic special.”

rating : 5/5

“Am primit mostrele spre testare si pot sa spun ca m-au cucerit definitv. In special idealia Skin Sleep, care este uimitoare. Sper ca Mos Craciun imi va lasa sub brad aceasta crema, deoarece am fost fffffff. cuminte anul acesta ... si tenul meu chiar are nevoie de ea”

rating : 5/5

“Textura placuta, miros delicat, hidratare rapida.”

Exprimați-vă părerea

V-ar placea și+