• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin

Diminuează ridurile, chiar și pe cele profunde, iluminează privirea și fortifică genele pentru o privire mai deschisă.  +

Eficacitate


[RAMNOZA 10% + ILUMINATORI + CERAMIDE]
RAMNOZA: După 10 ani de cercetare, Vichy descoperă puterea DERMULUI SURSĂ, stratul dermului care comandă propria regenerare a pielii. După un screening de peste 50 de molecule anti-îmbătrânire, echipa de cercetare Vichy a selectat ramnoza, un element activ de origine vegetală foarte concentrat în doză excepţională de 10% având ca obiectiv Dermul Sursă. Eficacitatea anti-îmbătrânire a lui Liftactiv Serum 10  a fost demonstrată datorită unui protocol de teste* inspirat de cercetarea medicală şi încoronată de 7 brevete.
10 ani de cercetare, 7 studii clinice, 6 publicaţii ştiinţifice şi 7 brevete.
Un pas major împotriva îmbătrânirii pielii concentrat în Sérum 10 pentru dv. şi pentru pielea dv.                                           *Teste în vitro.
ILUMINATORI: perle fine sclipitoare pentru iluminare instantanee a privirii, alese de Vichy pentru compatibilitatea perfectă cu zona fragila din jurul ochilor
CERAMIDE: sunt componente naturale ale genelor cu proprietati de regenerare si anti-inflamatorii, pentru o fortifiere perfecta.

Serul pentru ochi și gene are o formulă hipoalergenică, fără parabeni, testată oftalmologic și dermatologic pe ochi sensibili. Cu Apă Termală Vichy ce calmează, fortifică și regenerează.

Instantaneu, zonele intunecate din jurul ochilor sunt iluminate. In 10 minute, ridurile sunt netezite. Zi dupa zi, genele capata un aspect dens si fortifiat. Deschidere a privirii cu 42%, dupa prima luna de utilizare.

Toleranţă

Liftactiv Serum 10 are o textura de serum lejer, proaspat și efect hidratant de cremă antirid pentru ochi.

Plăcere

Un ritual de îngrijire doar pentru privirea dumneavoastră:
1. Dozați un strop de serum pentru ochi și gene pe degete
2. Închideți ochii, apoi aplicați serumul pe conturul ochilor
3. Aplicați serumul pentru ochi și gene prin netezire, menținând ochii inchiși, pe toată zona ochilor, din exterior în interior, incluzand și genele. 
4. Finalizați aplicarea apăsând pe vârful genelor pentru efect de "gene-bigudiu".

RUTINA DUMNEAVOASTRĂ+

O rutină de îngrijire potrivită este la fel de importantă ca o îngrijire adaptată nevoilor pielii dumneavoastră

  • 01CurățareEliminați toate impuritățile de peste zi de la suprafața pielii: poluare, celule moarte, sebum, etc.
  • 02transformareAccelerați dinamica pielii dvs pentru o transformare vizibilă și durabilă.
  • 03ÎngrijireOferiți pielii dvs toate elementele de care are nevoie (apă, lipide) și va deveni mai frumoasă în fiecare zi.

Cu Florence Benech
Farmacist
Director al Laboratoarelor Vichy -
Cosmetică Activă

Diagnosticul pielii ideale

Supuneți Vichy la testul pielii ideale. Realizați diagnosticul pielii dvs și descoperți sfaturile și rutina adaptate nevoilor dvs.

Start diagnostic

Farmacia mea

Diagnosticare în farmacie

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea LIFTACTIV Liftactiv SERUM 10 - Ochi și gene

V-ar placea și+