• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Cremă cu acţiune de densificare - Contur buze şi ochi

NEOVADIOL

Cremă cu acţiune de densificare - Contur buze şi ochi

Cremă contur ochi - Îngrjire contur buze şi ochi

Un surâs redesenat, o privire ridicată.
Cremă contur buze și ochi pentru femeile aflate la menopauză care doresc să lupte împotriva efectelor încetinirii hormonale asupra conturului ochilor şi buzelor: pierderea densităţii şi lăsarea pielii.

Aflati mai multe

Cautați o farmacieCOMANDATI ONLINE DIN FARMACIILE PARTENEREEste acest produs potrivit pentru mine?

Redesenează surâsul şi înalţă privirea.  +

Eficacitate

Pentru a înţelege mai bine evoluţia zâmbetului şi privirii odată cu vârsta, Laboratoarele Vichy au condus prima analiză evolutivă privind buzele şi ochii. Această analiză a permis măsurarea curburii, unghiului şi lungimii ridurilor care marchează simultan contururile acestor zone - la 400 de femei. S-a dovedit astfel că buzele şi ochii suferă aceeaşi deformare verticală cu vârsta. Între 30 şi 50 de ani, comisura buzelor şi pliul labei gâştii se lasă şi se alungesc. Astfel, putem vorbi acum atât de o cremă pentru contur ochi, cât și despre o cremă pentru contur buze în acelați produs.
Cercetarea medicală permite astăzi o reconstrucţie cutanată. Acest progres a permis evidenţierea unei asocieri unice de elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteinele indispensabile reconstrucţiei structurate a pielii şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere*. Pentru a spori acţiunea sa asupra zonelor conturului buzelor şi a ochilor, aceşti veritabili "reconstructori tisulari" sunt asociaţi elementului activ Eperulină, extras dintr-unul din arborii cei mai rezistenţi din pădurea amazoniană. Testat în vitro, acest activ şi-a dovedit capacitatea de a limita pigmentarea şi vasodilatarea pielii permiţând limitarea prezenţei cearcănelor şi pungilor de sub ochi.
Redesenaţi conturul buzelor şi ridicaţi conturul privirii dvs. O soluție pentru atunci când cauți o cremă contur ochi si buze după menopauză!
*Teste în vitro.

Atât o cremă pentru contur ochi, cât și contur buze cu o formulă hipoalergenică, ce a fost testată sub control dermatologic şi oftamologic. Formulă îmbogățită cu Apă Termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parfum. FĂRĂ PARABENI.

Ca și cremă contur ochi asigură întinderea conturului ochilor 32%.
Ca și cremă contur buze asigură întinderea zonei de deasupra gurii 25%.
Scor clinic, 40 subiecţi, 6 săptămâni.

Toleranţă

Forma ergonomică a aplicatorului din crema contur pentru ochi și buze se adaptează precis conturului buzelor şi ochilor pentru o aplicare ultra-rapidă, foarte uşoară. Aliaj de metale alese pentru siguranţa şi puterea lor de reîmprospătare, aplicatorul permite oferirea unei senzaţii de calmare cu fiecare aplicare. Testat cu participarea a peste 50 de femei aflate la menopauză, puterea sa este demonstrată în unanimitate: 90% din femei apreciază incredibila prospeţime a acestui produs.
Oferă o textură de vârf puterii compensatoare imediate: o cremă bogată şi densă care, la aplicare, se schimbă în gel proaspăt şi non-gras pentru o senzaţie de calmare şi confort.

Plăcere

Aplicaţi în fiecare zi, pe conturul buzelor şi cel al ochilor, dimineaţa şi seara.

RUTINA DUMNEAVOASTRĂ+

O rutină de îngrijire potrivită este la fel de importantă ca o îngrijire adaptată nevoilor pielii dumneavoastră

  • 01CurățareEliminați toate impuritățile de peste zi de la suprafața pielii: poluare, celule moarte, sebum, etc.
  • 02transformareAccelerați dinamica pielii dvs pentru o transformare vizibilă și durabilă.
  • 03ÎngrijireOferiți pielii dvs toate elementele de care are nevoie (apă, lipide) și va deveni mai frumoasă în fiecare zi.

Cu Florence Benech
Farmacist
Director al Laboratoarelor Vichy -
Cosmetică Activă

Diagnosticul pielii ideale

Supuneți Vichy la testul pielii ideale. Realizați diagnosticul pielii dvs și descoperți sfaturile și rutina adaptate nevoilor dvs.

Start diagnostic

Farmacia mea

Diagnosticare în farmacie

Discuții +

Fiți primul care își exprimă părerea NEOVADIOL Cremă cu acţiune de densificare - Contur buze şi ochi