• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
COMPLEX SUBSTITUTIV DE NOAPTE  Cremă reactivatoare fundamentală pentru tenul matur
COMPLEX SUBSTITUTIV DE NOAPTE  Cremă reactivatoare fundamentală pentru tenul matur

NEOVADIOL

COMPLEX SUBSTITUTIV DE NOAPTE
Cremă reactivatoare fundamentală pentru tenul matur

Îngrijire noapte - Cremă de noapte

Reinfuzați tinerețe tenului dumneavoastră: densitate, elasticitate, volume redefinite și luminozitate.
Pentru femeile aflate la menopauză care doresc să combată impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densității, a volumului, a prospețimii și a strălucirii.

Aflati mai multe

Cautați o farmacieCOMANDATI ONLINE DIN FARMACIILE PARTENEREEste acest produs potrivit pentru mine?

Laboratoarele Vichy au cercetat 15 ani și au depus 16 brevete pentru a obține formula finală capabilă să combată impactul menopauzei asupra tenului.
O combinație unică de 4 ingrediente active (Hedione, Hepes, Hydrovance și o concentrație nouă de Pro-Xylan) au condus la crearea ingredientelor substitutive.
Cu această inovație, pielea se transformă treptat. Se reface densitatea, confortul și prospețimea pielii. Tenul devine mai strălucitor și mai neted, volumele sunt restabilite. Pentru a aborda tulburările specifice pe timp de noapte, Complexul Substitutiv este îmbunătățit cu 2 substanțe active: epirulină, binecunoscută pentru efectul calmant și cafeină, pentru proprietățile de stimulare și anti-oboseală.
 +

Eficacitate

CREEAZĂ SUBSTANȚĂ: PRO-XYLANE
Concentrația acestei molecule biomimetice patentate de Vichy a crescut la 3%, de zece ori mai mult decât formulele anterioare. Eficacitatea? Acționează asupra a cel puțin trei elemente implicate în păstrarea tinereții pielii: colagenul I și III, surse de fermitate și densitate; sinteza GAG; reducerea punctelor negre, prin acțiune asupra fibroblastului. Pielea este hrănită la toate nivelurile și devine mai plină și mai fermă. Ridurile sunt umplute și tenul devine mai luminos și mai neted.

RE-TEXTURIZARE: HEPES
Binecunoscut pentru proprietățile de exfoliere, acesta acționează asupra proteazelor, enzime implicate în procesul de descuamare naturală. Prin reglarea exfolierii, promovează regenerarea celulară, modifică aspectul pielii la suprafață și combate eficient pielea aspră și tare.


CONSISTENȚĂ: GLICERINA
Glicerina are capacitatea de a reține apa în stratul cornos. Prin aceasta, asigură hidratarea straturilor superficiale ale pielii.

REFACEREA LIPIDELOR: HEDIONE
Un derivat de acid iasmonic, acest agent crește producția naturală de lipide (scualen, trigliceride și ceruri) care se găsesc în sebum și lipsesc la menopauză. Prin urmare, netezește pielea și îi restabilește confortul și suplețea.

CALMARE: EPIRULINĂ
Binecunoscută pentru proprietățile anti-inflamatoare, calmează pielea și reduce roșeața.

DECONGESTIONANTĂ: CAFEINA
Stimulează micro-circulația, purifică și decongestionează pentru a reduce semnele oboselii.

PROSPEȚIME ABSOLUTĂ: AIRLICIUM & AQUAKEEPS:
Secretul? Tehnologia Aquakeeps. Aquakeeps sunt polimeri cu capacitatea de a absorbi cantități mari de apă care sunt eliberați la contactul cu pielea.
Textura se transformă în apă
când este aplicată pe piele, conferind o senzație profundă de prospețime. O concentrație de stare de bine amplificată de Airlicium, un absorbant puternic alcătuit 99% din aer și care absoarbe sebumul și transpirația ca o sugativă.

Testată alergologic. Pentru piele sensibilă. Testată sub control dermatologic.


REZULTATE:

EFICACITATE IMEDIATĂ DOVEDITĂ

Temperatura pielii scade cu -2,7°C**, pielea se simte mai confortabil cu 84%*

La 1-a trezire*
Piele mai proaspătă cu 82%, odihnită cu 74%, hrănită cu 92% și mai catifelată cu 90%

După 1 lună***
Piele calmată cu 75%, ten mai proaspăt cu 81%, trăsături relaxate cu 81%

După 2 luni*
Piele mai densă cu 68%*, mai fermă cu 76%*, volum facial mai echilibrat cu 62%*

* Auto-evaluare, 50 de femei. **. Test de termografie, 26 de femei ***. Utilizarea testului, auto-evaluare, 58 de femei.

Toleranţă

Neovadiol Complex Substitutiv de Noapte este un gel emulsie care oferă prospețime la aplicare. Acest rezultat provine din combinația de Aquakeeps, care sunt micro-sfere reticulate, poli-acrilate, care pot absorbi o mare cantitate de apă ce se eliberează la contactul cu pielea, și Aristoflex, un agent de gelifiere cu un efect de "spargere rapidă".
La aplicare, pielea este fină și hrănită, mulțumită prezenței uleiului de caise. În plus, elementele Perlite și Airlicium absorb umiditatea și lasă pielea mată și proaspătă.

Plăcere

Aplicați crema seara pe față, bărbie și gât, evitând zona ochilor.
Aplicați crema în câteva locuri și întindeți-o cu mișcări ușoare în sus, de la interior spre exterior.
Întindeți crema ușor până când se absoarbe complet. Masați profund de-a lungul zonelor de piele lăsate: pomeți, bărbie și gât.

rating : 5/5

“Până acum nu am folosit crema de noapte. Mă gândeam cum sa adormi cu fata încărcată cu crema. Dar după prima aplicare a cremei pot să spun că am fost foarte surprinsă să constat că a fost absorbita total. E clar, de un asemenea produs avea nevoie tenul meu. Mulțumesc că mi-ați dat ocazia să încerc acest produs.”

Vedeţi toate părerile

RUTINA DUMNEAVOASTRĂ+

O rutină de îngrijire potrivită este la fel de importantă ca o îngrijire adaptată nevoilor pielii dumneavoastră

  • 01CurățareEliminați toate impuritățile de peste zi de la suprafața pielii: poluare, celule moarte, sebum, etc.
  • 02transformareAccelerați dinamica pielii dvs pentru o transformare vizibilă și durabilă.
  • 03ÎngrijireOferiți pielii dvs toate elementele de care are nevoie (apă, lipide) și va deveni mai frumoasă în fiecare zi.

Cu Florence Benech
Farmacist
Director al Laboratoarelor Vichy -
Cosmetică Activă

Diagnosticul pielii ideale

Supuneți Vichy la testul pielii ideale. Realizați diagnosticul pielii dvs și descoperți sfaturile și rutina adaptate nevoilor dvs.

Start diagnostic

Farmacia mea

Diagnosticare în farmacie

Discuții +

Toate părerile despre NEOVADIOL COMPLEX SUBSTITUTIV DE NOAPTE Cremă reactivatoare fundamentală pentru tenul matur.

rating : 5/5

“Până acum nu am folosit crema de noapte. Mă gândeam cum sa adormi cu fata încărcată cu crema. Dar după prima aplicare a cremei pot să spun că am fost foarte surprinsă să constat că a fost absorbita total. E clar, de un asemenea produs avea nevoie tenul meu. Mulțumesc că mi-ați dat ocazia să încerc acest produs.”

Exprimați-vă părerea

V-ar placea și+